Monday 23 July 2018

SID-PROJECT - Wereldwijd platform voor internetdeling






1 / Wat is SID?

SID (Internet Data Sharing) is een peer-to-peer systeem voor het delen van internet waarmee op een geautomatiseerde manier internet kan worden gedeeld vanaf de smartphone naar een andere telefoon in de buurt.

2 / Wat is de hoofdtaak via het SID-project?

Haal zoveel mogelijk mensen uit de armoede door minder bedeelden toegang tot internet te geven.

3 / Dit alles over "toegang tot gegevensuitwisseling"?

SID gaat over het bouwen van community, gebruikers voegen handmatig wifi-wachtwoorden toe, zodat alle SID-gebruikers internet ontvangen via een wifi-wachtwoord dat door 1 gebruiker is toegevoegd. De standaardinstelling in de app is ingesteld om alleen wifi te delen, maar u kunt deze handmatig installeren om mobiel internet (3G / 4G) op uw mobiele apparaat te delen. Na onze ITO (Token-verkoop) zullen we de SID Tokens-transactie activeren voor gedeelde internetgegevens (mobiele WiFi of WiFi thuis is altijd een gratis openbaar toegangspunt) tussen telefoons. SID van de intelligente gebruiker. Er zijn momenteel enkele honderdduizenden WiF's toegevoegd door onze SID-gebruikers. Volgens #Statista zijn er in 2018 ongeveer 16 keer de smartphone en vervolgens de WiFi-hotspots wereldwijd om het delen van wifi te verenigen en mobiele data met andere SID-gebruikers is een krachtige mix.

4 / Wat is de prikkel om uw internet te delen?

De prikkels zijn veel. 1.- 1.- Wanneer u een WiFi-internetverbinding deelt, is het eigenlijk om het bereik uit te breiden naar een ander, omdat wanneer ze binnen bereik zijn hun SID-applicatie ze met WiFi heeft verbonden. Dit komt omdat de SID helemaal draait om het bouwen van communities en wachtwoorden worden ingevoerd door een die wordt gebruikt door het platform voor iedereen. Dus wanneer u internet nodig heeft, krijgt u ook WiFi-internet van de SID-gemeenschap. 2.- Voor mobiel internet (nu is het gratis om te laten zien dat het werkt, maar de standaardinstelling is uitgeschakeld) door de oorspronkelijke promotiecode (ITO) te verkopen, betaalt u de kaart door een nabijgelegen SID-gebruiker, deelt u uw Android-smartphone SID Internet met. 3.- Het enige dat in behandeling is, is het plaatsen van ITO om onderscheid te maken tussen openbare en privé-wifi, via authenticatie die het eigendom van dat wifi-huis garandeert.

5 / Mobiele applicatie SID

Gebruik de gratis SID voor alle gebruikers en in de toekomst zullen hun internetaanbieders worden gecompenseerd met een op waarden gebaseerd vouchersysteem (utility-token of SIDT), dat op het platform kan worden uitgewisseld. SID om internet te krijgen van andere SID-gebruikers.

Met de SID-toepassing heeft u toegang tot uw internetverbinding via de volgende functies:

Automatisch verbinding maken met een wifi-hotspot in de buurt die beschikbaar is via de gedeelde SID-gecodeerde app-database.
Het delen van uw mobiele gegevens, zodat andere nabijgelegen SID-smartphonegebruikers het mobiele internet kunnen gebruiken, wordt met hen gedeeld via de SID van uw smartphone, afhankelijk van uw T & C.
Help de SID-gemeenschap door de dekking uit te breiden en internet te delen van gratis openbare Wi-Fi-hotspots tussen nabijgelegen SID-smartphonegebruikers.
Controleer uw SIDT-saldo en transacties op het SID-platform.

Klik om de SID-app te downloaden vanuit uw smartphone of tablet, maar NIET vanaf uw pc.

6 / Verkopen en de waarde van privacy
Geïnteresseerde bijdragers aan het SHARE INTERNET DATA (SID) -project kunnen dit doen door zich via deze website te registreren, waar zij SID-tokens kunnen registreren en ontvangen, kunnen bijdragen aan BTC, BCH, BCG, ETH, LTC, XLM (Stellar Lumens)) of Fiat per overschrijving.

Inhoudingen voor ITO
1 juli 2018 (19:00 CET)

Aantal kaarten te koop
10250000000

Aanvaard
BTC, BCH, BTG, LTC, ETH, XLM, Fiat

Verkoopprijs afzonderlijk
1 EURO = 100 SIDT

Minimum transactiebedrag
EUR 100

Prijs in ITO
1 SIDT = 0,01 EUR

7 / TEAM






WEBSITE :https://shareinternetdata.io/
WHITE PAPER :https://shareinternetdata.io/#
ANN THREAD :https://bitcointalk.org/index.php?topic=3842931
TELEGRAM : https://t.me/joinchat/GS3SRQ9C42Dy-m4-ABY0UQ
FACEBOOK :https://www.facebook.com/shareinternetdata
TWITTER :https://twitter.com/sid_frinwo
REDDIT :https://www.reddit.com/user/SID_Frinwo/
Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674





















































1 comment:

  1. Hello, friend, how are you, thank you for your information and SID is already successful ICO, this is good news for the investor and ico bounty hunter, all the time I check your feedback, and it's great for me, I have your website, if you bounty hunter, want to get all the new great awards ico airdrop project do not miss check out this platform
    https://newicoupdate.com/
    here you get all the information
    thank
    #bounty #airdrop #newicoupdate #crypto

    ReplyDelete