Wednesday 4 July 2018

BITLUMENS

https://steemitimages.com/DQmR79rq7pQBybvJWKFmqor8oBPQuYmAwmnRQrZmzr2aGMB/image.png
Dag iedereen,
Ik ben hier om je aan Bitlumens voor te stellen.

Wat is Bitlumens?
Bitlumens is een blockchain-bedrijf dat werd opgericht om zonne-energie en water naar landelijke en afgelegen gemeenschappen te brengen. De technologie van het bedrijf wordt aangedreven door zowel de blockchain-technologie als het internet der dingen.
Het bedrijf streeft naar sociale en ecologische transformatie voor mensen die het nodig hebben en ondersteunt minimum levensvatbare producten (MVP's) in Latijns-Amerika. Het bedrijf is geregistreerd in Zwitserland. De CEO en oprichter van het bedrijf is Veronica Garcia, die ervaring heeft als een beleggingsadviseur.
Hoe werkt Bitlumens Solar Power en Water IoT Blockchain?
Het belangrijkste idee van het bedrijf is om een ​​gebruiker en een milieuvriendelijk apparaat voor internet-of-dingen te brengen om energie en water te brengen naar plaatsen die niet over een bank beschikken en geen elektriciteitsnet hebben. De agenten van het bedrijf zullen de hardware installeren en de betalingen verzamelen.
Het bedrijf gebruikt de app om informatie te verzamelen over het verbruik van elke klant en weet hoeveel hij moet vragen voor elk team.
De tokens worden gebruikt om toegang te krijgen tot het platform. De Bitlumens-systemen gebruiken de Ethereum-gebaseerde ERC20-tokens en de Ethereum-blockchain om te werken. De tokens werken als een token voor participatierechten waarmee investeerders de ontwikkeling van het bedrijf kunnen ondersteunen en beslissingen kunnen nemen, maar die geen equity in het bedrijf vertegenwoordigen. Het platform werkt op basis van consensus.
De tokens worden ook gekocht door boeren en mensen die in het getroffen gebied in het getroffen gebied wonen. Ze kunnen stroom, elektriciteit en water kopen van het Bitlumens-apparaat.
Het bedrijf is van plan schone technologieën te gebruiken om plattelandsgemeenschappen te voorzien van kerosine, plastic, batterijlampen en kaarsen omdat ze geen toegang hebben tot elektriciteit. Door deze apparaten te gebruiken, zouden deze mensen een manier hebben om hun bedrijven en hun kwaliteit van leven te verbeteren.
Het bedrijf is al begonnen aan zijn eerste pilot-programma en zijn mobiele app is in de bètafase. Er is een tweede pilottest gepland voor het einde van de eerste helft van het jaar. De rest van de verbeteringen die door het bedrijf worden aangebracht, zullen grotendeels worden gemaakt tot het einde van 2018.
De missie van Bitlumens is om plattelandsgemeenschappen de mogelijkheid te geven om kerosine-, hout- of plasticafhankelijke huishoudens te verdrijven en onmiddellijke toegang te geven tot schonere, veiligere en betaalbare energie in Latijns-Amerika. Bitlumens elektrificeren landelijke gebieden, helpen de CO2-uitstoot te verminderen, bevorderen gelijkheid tussen mannen en vrouwen en bevorderen financiële inclusie via haar platform

 De Blockchain Bitlumens gebruiken een combinatie van aan en uit ketengegevensbronnen om de credit score van vrouwelijke boeren te berekenen. Off Chain: de digitale ID's maken geen deel uit van de blockchain, maar worden gecentraliseerd. Elke gebruiker kan zijn eigen ID en kredietgeschiedenis hebben. Deze informatie kan worden gedeeld met derden die microkredietoplossingen, overheden en ontwikkelingsbanken aanbieden. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot microkredieten door een specifieke rentevoet te betalen op basis van persoonlijke en gedragsmatige variabelen. Over de keten: het idee is dat onze beleggers weten wanneer de transacties door onze gebruikers zijn voltooid. Nadat de transactie door onze agenten in het systeem is ingevoerd, zal Bitlumens deze agenten een commissie betalen die in tokens is uitgedrukt. Om financiële inclusie te kunnen bieden, worden twee belangrijke stukjes informatie, ID's en KYC (Know Your Customer) -informatie verstrekt. Bitlumens geeft toegang tot een platform dat microkredietoplossingen koppelt aan gebruikers die niet op het net zijn voorzien en die SHS aanbieden. We zullen coöperatieve banken belangrijke informatie verstrekken die ze nodig hebben om een ​​rekening te openen of financiële diensten te verlenen, gezien het bewijs van geldig microkrediet. Elke gebruiker kan zijn eigen ID en kredietgeschiedenis hebben. Deze informatie kan worden gedeeld met derden die microkredietoplossingen, overheden en ontwikkelingsbanken aanbieden. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot microkredieten door een specifieke rentevoet te betalen op basis van persoonlijke en gedragsmatige variabelen.
Bitlumens-token is een token voor ERC20-hulpprogramma's en heeft als doel sociale en ecologische transformatie aan te bieden, waarbij alle opbrengsten de ontwikkeling van de software en MVP's ondersteunen die momenteel in Guatemala worden geplaatst. Bitlumens-token kan ook worden gezien als een loyaliteitstoken, waardoor beleggers hun betrokkenheid bij en ondersteuning van het project kunnen tonen. Het vertegenwoordigt geen aandelenkapitaal. De utility tokens worden in eerste instantie verdeeld in een voorverkoop (pre ICO) die begint op 26 april en duurt tot 30 april om middernacht CET. Er worden maximaal 10 miljoen BLS-tokens aangeboden tijdens de 72 uur voorafgaande ICO tegen een prijs van 2 BLS / USD. Alleen betalingen in ETH- en fiat-valuta worden geaccepteerd. Bitlumens helpt partijen die willen deelnemen aan de pre-ICO in fiat-valuta. Als alle 10 miljoen BLS werden verkocht in de pre ICO, zou USD 2,5 miljoen worden verhoogd. Tokens die niet in de pre ICO waren toegewezen, worden toegevoegd aan de ICO-pool. De duur van de ICO is 28 dagen. Het begint op 1 mei om middernacht CET en is verdeeld in 4 periodes (zie tabel 4). Op de eerste dag van de ICO worden BLS-tokens aangeboden tegen een prijs van 1,5 BLS / USD. Tussen de 2e en de 7e dag is de prijs 1,4 BLS / USD en tussen de 8e en de 14e dag stijgt de prijs tot 1,3 BLS / USD. Tot slot, tijdens de laatste 14 dagen van de ICO is de prijs 1,2 BLS / USD. De ICO wordt vroegtijdig beëindigd als een equivalent van USD 25 miljoen is opgehaald. Dit bedrag komt overeen met de verwachte financieringsbehoefte en investeringsbehoefte voor een periode van 3 jaar. Het totale aanbod aan tokens is afgetopt tot 50.000.000, waarbij de kleinste beschikbare denominatie 0,0001 is. De gedetailleerde toewijzing van BLS onder de verschillende belanghebbenden wordt weergegeven in Tabel 6. 25% van de tokens wordt in eerste instantie gehouden door Bitlumens om liquiditeit te verschaffen aan de secundaire markt.
VOORDELEN VAN BLS:
Betaalbare toegang tot veilige, milieuvriendelijke en betrouwbare elektriciteit.
Toegang tot microleningen en andere financiële diensten voor miljarden mensen zonder bankrekening.
Vermijd dure overmakingskosten die worden aangerekend voor microleningen.
Elke token vertegenwoordigt een portfolio van microleningen die door onze hardware worden beschermd.
Draagt ​​bij tot de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties
TIJDLIJN

 https://steemitimages.com/0x0/https://steemitimages.com/DQmbobtjgWHwHE26cT9hzQgJMX9c7EUtnYB9Kp5Y89rah8A/image.png
 15/01/2018 - Start eerste piloot
01/03/2018 - Start van de web- en mobiele app in Beta
28/05/2018 - Bitlumens Pre-Sale
30/05/2018 - Einde BLS Pre-Sale
01/06/2018 - Start ICO-uitverkoop
28/06/2018 - Einde ICO-uitverkoop
30/06/2018 - Lancering van nieuwe Android-app
01/07/2018 - Start van de tweede pilot
01/07/2018 - Trading BLS start
ICO-SCHEMA EN REGELS
Stadium - Tijd - Aantal tokens - Tokenprijs
Pre ICO - 28 - 30 mei - 10 miljoen BLS / USD (+ 40% bonus)
ICO Day1 - juni1 - 3 BLS / USD
ICO Dag2-7 - 2 juni - 7 juni - 2,75 BLS / USD
ICO Dag8-14 - 8 juni - 14 juni - 2.50 BLS / USD
ICO Dag 15-28 - 15 juni - 28 juni - 2 BLS / USD
Hardcap: in het equivalent van USD 25 miljoen
Alleen betalingen in ETH- en fiat-valuta worden geaccepteerd. Bitlumens helpt partijen die willen deelnemen aan de pre-ICO in fiat-valuta.
De definitieve prijs zal een week voor de start van het pre-ICO worden bepaald, en zal tot die tijd de prijsbewegingen van ETH weerspiegelen.
Het totale aanbod aan tokens is afgetopt tot 50.000.000, waarbij de kleinste beschikbare denominatie 0,0001 is.
Planning voor een lijst met verschillende beurzen, waaronder Binance *, na ICO.
* Applicatie in behandeling
TOKEN DISTRIBUTIE
Toewijzing - Aantal tokens (in miljoen) - in%
Totaal - 50 - 100%
Pre ICO - 10 - 20%
ICO - 15 - 30%
Bitlumens - 17,5 - 35%
Team en adviseurs - 6,5 - 13%
Bounty - 1 - 2%
GEBRUIK VAN PROCEDURES
Hardware - 35%
Juridisch - 2%
Lonen - 35%
ICO-uitgaven - 2%
Softwareontwikkeling - 20%
Marketing en PR - 6%
Totaal - 100%
Neem contact met ons op:


Website: https://www.bitlumens.com/
ANN THREAD:https://goo.gl/6VmZUk
FACEBOOK:https://goo.gl/S8faUE
TWITTER:https://goo.gl/HW5Djs
TELEGRAM:https://t.me/BitlumensNews
MEDIUM:https://medium.com/@bitlumens
REDDIT:https://www.reddit.com/user/bitlumens/posts/
YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCVMECEULMuewydplMUP2KBQ
 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

No comments:

Post a Comment