Wednesday 11 July 2018

FRELDO- Het eerste globale en gedecentraliseerde ecosysteem dat dienstverleners en klanten verbindt





Elke dag willen steeds meer mensen een freelancer worden. Freelancer vertegenwoordigt een persoon die onafhankelijk zowel online als offline werkt. Maar het probleem is dat je een klein bedrijf moet beginnen met het genereren van verkoop om een ​​succesvolle toegang tot de markt te krijgen, is niet gemakkelijk . Deze taak is moeilijk voor beginnende vertegenwoordigers van kleine bedrijven, wier problemen niet alleen een gebrek aan middelen zijn, maar ook een gebrek aan kennis over de markttoestand.
Werken in de dienstverlenende sector omvat directe communicatie tussen het bedrijf en klanten. Vertegenwoordigers van kleine bedrijven kunnen het echter niet zelfstandig vestigen zonder tussenpersonen. Door gebruik te maken van bestaande sites om klanten te vinden en andere marketingproblemen op te lossen, worden kleine bedrijven geconfronteerd met een aantal ernstige problemen, namelijk:Hoge commissies en verschillende vergoedingen voor gebruikers van sites en betalingssystemen, het gebrek aan vertrouwen van de koper in de verkoper, onmogelijkheid om uw service op een kwalitatieve manier te presenteren, technische imperfectie van de meeste bestaande sites en  dure marketing.
Het doel van Freldo is om dit probleem op te lossen door een sociaal bedrijfsnetwerk te maken dat de kleine bedrijven gratis de mogelijkheden van grote netwerken biedt. Ons netwerk biedt hen effectieve hulpmiddelen voor het promoten en aantrekken van nieuwe klanten. Om het netwerk naar een nieuw niveau te brengen, zijn de makers van Freldo van plan om blockchain-technologie te implementeren door ervaren professionals op dit gebied te gebruiken. Deze nieuwe technologie zorgt voor een directe communicatie tussen de verkoper en de koper, met uitsluiting van elke inmenging of invloed van tussenpersonen.
Het idee achter het creëren van dit nieuwe netwerk was om vertegenwoordigers van kleine bedrijven en hun klanten op één platform te verbinden en hen tegelijkertijd een handig en functioneel online platform te bieden. Freldo biedt geweldige mogelijkheden voor zijn gebruikers: zoeken naar nieuwe contacten voor communicatie en zaken, ontwikkelen en uitbreiden van zaken, effectieve marketing met minimale investering, extra manieren om geld te verdienen, toegang overal ter wereld.




 Er is een mogelijkheid voor bedrijfseigenaren om nieuwe klanten te krijgen. U hoeft niet zoveel reclame uit te geven als u een goed aantal nieuwe klanten kunt krijgen via uw huidige klanten en hun positieve feedback.

U hoeft geen topondernemer te zijn om lid te worden van het netwerk; u kunt gebruikmaken van alle functies die we aanbieden, zelfs als u nieuw bent in de bedrijfswereld.

Iedereen die op zoek is naar betrouwbare bedrijven, kan ons netwerk gebruiken om geld te verdienen voor uw bedrijf. Vraagt u zich af hoe het mogelijk is? Het antwoord ligt in dit eenvoudige proces. U kunt een bepaalde service die op Freldo wordt vermeld aanbevelen aan iedereen in uw sociale kring. Als ze gebruik maken van de services, hebt u aanbevolen; je zult geld verdienen als een commissie.

Freldo zal niet alleen marketingactiviteiten en -diensten opslaan, maar ook financiële transacties, de introductie van zijn eigen cryptocurrency en het verstrekken van directe, absoluut veilige geldoverdrachten zonder extra provisies.







 Website: https://freldo.com
Whitepaper: http://ico.freldo.com/wp-content/uploads/2018/06/WP-Freldo.pdf
ICO: http://ico.freldo.com/
Facebook: https://www.facebook.com / FreldoGroup
Twitter: https://twitter.com/Freldo_official
Telegram: https://t.me/FreldoChat
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4577663.0

 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

No comments:

Post a Comment