Sunday 1 July 2018

ETHEREUM PRIVATE (ETHPT): BEVEILIGDE & GEDECENTRALISEERDE INNOVATIEVE CRYPTOCURRENTIE

OVER ETHEREUM PRIVATE
Ethereum Private is een innovatieve cryptocurrency, die de voordelen heeft van ethereum, neo en Zcash, een vorm van digitale valuta beveiligd met cryptografie en uitgegeven via een gedecentraliseerde mijnbouwmarkt. Ethereum Private introduceert een unieke vorm van proof-of-work op basis van priemgetallen, met behoud van alle voordelen van slimme contracten.
Ethereum Private verbergt alle informatie om de privacy van gebruikers in alle transacties te beschermen. Het heeft ook een dynamische blokgrootte en dynamische kosten en een ASIC-bestendig bewijs van werk.
De missie van Ethereum Private is om een ​​open, wereldwijd economisch platform te creëren waar niemand van kan worden uitgesloten. Het bedrijf is van mening dat persoonlijke privacy essentieel is voor de kernwaarden van de mens, zoals waardigheid, intimiteit en ethiek. Bedrijven hebben privacy nodig om zaken te doen. Privacy versterkt sociale banden en sociale instellingen, maakt democratie en burgerlijke politieke processen mogelijk, beschermt samenlevingen tegen hun vijanden en helpt samenlevingen vreedzamer en welvarender te zijn.
Ethereum Private is een door wetenschap aangestuurd team. De ontdekkers van de onderliggende wetenschappelijke technieken en de ontwerpers van de technologie, maar niet de uiteindelijke controllers van het netwerk - die kracht ligt in de handen van de gebruikers. Het bedrijf gelooft in decentralisatie, wat de veiligheid en eerlijkheid bevordert.
ETHEREUM PRIVATE KENMERKEN
Ethereum Private streeft ernaar om alle volgende functies aan te bieden:
PrivacyEthereum Private maakt gebruik van dezelfde privacytechnologie als Zcash (zk-snarks). Dit betekent dat betalingen worden gepubliceerd op een openbare blockchain, maar de metadata voor verzender, ontvanger en andere transacties blijven niet identificeerbaar.
UntraceableZowel het verzenden en ontvangen van adressen als de verwerkte bedragen zijn standaard versluierd. Transacties op het Ethereum Private blockchain kan niet worden gekoppeld aan een bepaalde gebruiker of identiteit in de echte wereld.
Weerstand tegen kwantumcomputersAls er één ding is dat echte problemen kan veroorzaken voor de hele Blockchain-sfeer, dan is het zeker Quantum Computing.
Anti-ASICEthereum Private zal bestand zijn tegen ASIC-machines om een ​​gedecentraliseerd netwerk te onderhouden.
WAT MAAKT ETHEREUM PRIVATE SPECIAL
Onderstaande lijst toont het comparisme van Ethereum Private en anderen:
ROADMAP
Maart 2018Onderzoek naar marktkansen - globale analyseEerste onderzoek voltooid en concept voltooidProbleemanalyse en oplossingsdenken
April 2018Het opbouwen van het onderzoeks- en ontwikkelingsteam om onze hypothese en de uitvoerbaarheid ervan te testen.Verbinden met juridisch team voor structuur en opgezet ter voorbereiding op ICO. en verbinden met grote centrale om de nieuwe munt te ondersteunen.
Mei 2018Website startenLancering van CrowdSale en uitbreiding van team om activiteiten te stroomlijnen. Overleg met branchegerelateerde groepen voor discussie en potentiële samenwerking.
Juni 2018WhitePaper startenToewijzing van token in gedecentraliseerde uitwisseling, Kan vóór deze datum als de verkoop voorbij is.
24 juli 2018Distributie van Token aan de deelnemers aan de bounty-campagne en luchtlanding
25 juli 2018Momentopname van ETH en ETPT25 juli 2018 00:00 GMT
Augustus 2018Lunching officiële portemonneeVermelding Ethereum Private In grote uitwisseling, hebben we al contact met hen opgenomenLunchend handelsplatform.
Voor meer informatie over de Ethereum Private, bezoek gerust hun WEBSITE (https://ethprivate.net/), ANN THREAD (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4415197.) Of neem deel aan hun TELEGRAM GROUP ( https://t.me/EthereumPrivateGroup). Je kunt ook deelnemen aan hun Bounty-programma (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4402172.0

 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

No comments:

Post a Comment