Thursday 5 July 2018

Inzet op kaart - innovatie in weddenschappen en grootste voetbal ICO

https://steemitimages.com/0x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmaHeSn2YzEqwtSbDpV9QzpEtnYE4BxBe5cT3fF18mYRaQ/image.png
Welkom mijn beste vrienden. Ik heb een overzicht van het project voor je klaargemaakt. Voetbalweddenschappen hebben de afgelopen jaren een lange weg afgelegd. Deze actie is gedeeltelijk te wijten aan de snelle ontwikkeling van technologie, evenals het gebruik ervan in het spel. Weddenschapsplatform wedden dat probeert weddenschappen te maken met behulp van Blockchain.Wat staat er in de grafiek?Dit is een gokplatform dat streeft naar een nieuw concept van voetbalweddenschappen. Punters op het platform kunnen tijdens de wedstrijd op hetzelfde moment op het spel gokken.
Dankzij de introductie van de nieuwste moderne technologieën en KI is het platform bedoeld om voetbalwedstrijden in de vorm van een grafiek weer te geven. De grafiek geeft de huidige stroom van het spel in realtime weer, omhoog of omlaag.Wedden op een kaart geeft je een unieke kans om te wedden op een breder scala aan functies dan reguliere weddenschappen inclusief games. Dit komt doordat regelmatige weddenschappen voornamelijk betrekking hebben op het resultaat van de wedstrijd en verschillende kansen hebben die de resultaten volgen.Weddenschappen op de kaart openen echter verschillende opties, waardoor spelers kunnen vertrouwen op alle aspecten van live games zoals vleermuizen, stoten, doelen, veldslagen, hoeken, straffen, aanvallen en meer. Hoe te gokken op een blockcard bij sportweddenschappendata'sop schema krijgt nauwkeurige informatie over de echte match van meerdere bronnen en scouts. Vervolgens gebruikt de site speciale algoritmen voor grondige gegevensanalyse.
tabelDe grafiek is vrij eenvoudig en gemaakt met behulp van deep learning-algoritmen uit gegevens die zijn verkregen van verschillende vertrouwde providers. Het systeem maakt een diagram dat het voordeel toont van één opdracht boven een andere opdracht met behulp van instructies. Elke individuele wedstrijdgebeurtenis, zoals overslaan, verplaatsen, beuken of trappen, leidt de kaart naar het team dat verantwoordelijk is voor de actie.
tabelDe grafiek is vrij eenvoudig en gemaakt met behulp van deep learning-algoritmen uit gegevens die zijn verkregen van verschillende vertrouwde providers. Het systeem maakt een diagram dat het voordeel toont van één opdracht boven een andere opdracht met behulp van instructies. Elke individuele wedstrijdgebeurtenis, zoals overslaan, verplaatsen, beuken of trappen, leidt de kaart naar het team dat verantwoordelijk is voor de actie.
tarievengokken is eenvoudig en kan met één vinger worden gedaan. Alle gebruikers moeten de richting, de grootte en het tijdschema kiezen voor het plaatsen van een weddenschap.
betalingenHet systeem geeft uitbetalingen aan spelers tijdens het spel, het is niet nodig om te wachten tot het einde van de wedstrijd. Er zijn vaste odds tegen een bookmaker voor één speler en de kansen zijn dynamischer met het poolsysteem in de multiplayer-modus.
Locatie op kaart NauwkeurigheidDe nauwkeurigheid van het systeem hangt nauw samen met moderne technologie en mechanismen voor fijnafstemming die het spelproces volgen, zoals het volgen van ballen en spelers, evenals team- en spelerstatistieken die helpen bij de gedetailleerde weergave van de wedstrijd.
Alles wat er in het veld gebeurt, wordt weerspiegeld in de grafiek, inclusief de kleinste details die het menselijk oog kan missen.Dat is afhankelijk van een grafiek die uniek is?Er zijn weddenschappen met bijna onmiddellijk resultaat.gamificationDynamisch en omvat.Gebruikers hoeven niet na te denken over kansen.Zet in op de kaart.
CHART Huidige ICO.ICO-parametersIC-naam: SCHEMAPre-ICO mei 2018 15 juli 2018Openbare ICO 15 juli 2018 1 september 2018hardcover: 50000 ETHPaperback: 5000 ETHToken waarde: 0.001 ETH (ETH 1 1K SCHEMATIC)Totale uitstoot: 50000000 REGELINGENKen uw klant (KYC): JaBeschikbare valuta: BTC LTC ETH XEMMarkeringsverdelingte koop (pre-sale en crowdsale) 70%reservefonds 10%Een deel van de consultant 7%groei Chips 6%team aandelen 4%Bounty 3%
Gedetailleerde informatie:Sajt: https://betonchart.comTwitter: https://twitter.com/betonchartInstagram: https://www.instagram.com/betonchartTelegram: https://t.me/betonchartANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4258997.msg38501578#msg38501578

 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674
 betonchart ico many

No comments:

Post a Comment