Tuesday 10 July 2018

SocialChains



Welkom mijn beste vrienden. Vandaag zal ik je vertellen over een heel interessant project. SocialChains is een gedecentraliseerd sociaal netwerk dat door gebruikers zelf wordt beheerd. Het project is gebaseerd op blockchain-technologie, waarmee we kunnen rekenen op maximale bescherming van gebruikersgegevens. Het is immers niet voldoende dat beveiligingsaccounts het grootste nadeel zijn van bestaande bronnen.
Kenmerken van het nieuwe projectSocialchains.io is een gedecentraliseerd en gebruikersgericht ecosysteem van sociale netwerken die door gebruikers zijn bewezen en vertrouwd en die eindelijk een einde maken aan de 'gemeenheid' die in alle andere sociale netwerken bestaat. Ons platform respecteert en beloont gebruikers voor hun lidmaatschap en deelname door tokens, punten en deel van de bedrijfswinsten aan te bieden, afhankelijk van het niveau van gebruikersactiviteit. Na ontvangst van de beloning kan de gebruiker het snel inruilen voor elke cryptocurrency, evenals voor Fiat-geld.
Met validatie kunnen gebruikers deelnemen aan open forums, posten, contacten toevoegen en uiteindelijk producten en diensten kopen en verkopen op het platform. Socialchains.io - effectieve wereldwijde online community. Deze benadering wordt vandaag als revolutionair beschouwd - gecentraliseerde services zijn niet beveiligd, maar dit platform biedt gebruikers niet alleen de mogelijkheid om te communiceren, ze kunnen ook alle noodzakelijke transacties uitvoeren met behulp van de interne valuta van de bron. In dit geval worden slimme contracten een betrouwbare bescherming tegen frauduleuze regelingen.
De community bezit 60 procent van de uitgegeven tokens, waardoor gebruikers kunnen communiceren op het platform. De projectontwikkelaars gaan de winst gebruiken die is opgedaan met de verkoop van tokens om nieuwe functionaliteit toe te voegen en om het platform te upgraden.
Waarom zou je op dit project letten?SocialChains is een sociaal platform gericht op gebruikers, met een focus op het bieden van veilige digitale ruimtes voor de gemeenschap. Wij geven om de veiligheid en privacy van onze gebruikers. Het platform verdeelt de sociale rijkdom van de gemeenschap. Dat is de reden waarom de meest actieve gebruikers kunnen rekenen op een echt solide beloning. Ontwikkelaars moedigen alleen de auteur, relevante inhoud, die populair kan zijn onder andere leden van de gemeenschap.
Daarnaast hebben gebruikers toegang tot de app Contactrelaties om contactpunten te verzenden en te volgen met behulp van hun contacten op het platform. Toegang tot de app vindt plaats via web- en smartphone-apps met de mogelijkheid om bestaande e-mail van gebruikers te koppelen, zoals Gmail, Office 365, enz.
Met behulp van het ingebouwde CRM-systeem kunnen bedrijven hun producten en diensten rechtstreeks promoten en potentiële klanten naar het platform trekken. Het is zeer winstgevend - het is niet nodig bemiddelaars bij de samenwerking te betrekken. In de meeste situaties zijn het de tussenpersonen die betrokken zijn bij frauduleuze transacties. Nu kunnen ze worden uitgesloten van de transactie en echte klanten vinden. Slimme contracten stellen u in staat om snel betrouwbare transacties binnen het platform zelf aan te gaan.
Bestaande problemen, evenals hun moderne oplossingen
PROBLEEM
Gebruikers op de momenteel beschikbare sociale mediaplatforms zijn niet volledig geverifieerd. Dit leidde tot de verspreiding van valse informatie en valse rekeningen, wat leidde tot een gebrek aan vertrouwen bij gebruikers en inefficiënte marketingkosten door bedrijven.
Bovendien profiteren deze bestaande sociale mediaplatforms vooral van het extraheren van de informatie van hun gebruikers zonder duidelijk geldelijk voordeel voor gebruikers.
BESLUIT
Social Chains controleert alle gebruikers die buiten het normale verificatieproces vallen - identificatie stelt u in staat andere klanten van de service te beschermen tegen frauduleuze regelingen. We bieden effectief een sociale omgeving waarin alle gebruikers er zeker van kunnen zijn dat ze communiceren met echte mensen en bedrijven.
In ruil voor deelname aan en gebruik van SocialChains.io verdienen gebruikers tokens, punten en krijgen ze een aandeel in de winst van het bedrijf, waardoor ze deelnemen aan de verdeling van sociale rijkdom die op het platform is gecreëerd.
Met meer informatie:

 Website: https://socialchains.io/
WhitePaper: https://socialchains.io/social-chains-white-paper_updated/
Twitter: https://twitter.com/socialchainsio
Facebook: https://www.facebook.com/SOCIALCHAINS/
Ann: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4482539.0

 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

No comments:

Post a Comment