Tuesday 10 July 2018

SHAREVEST: BOUWEN VAN ZAKEN- VERBINDING VAN MENSEN AANGEDREVEN DOOR BLOCKCHAIN





OVER SHAREVEST
 Vanwege de verstrengelde geldgerelateerde omstandigheid op de planeet zijn banken gestopt om de leentechniek als primaire capaciteit te helpen, dus is een andere manier om met deze zaken om te gaan, vereist. Nadat ze dit probleem hadden overwogen en het idee volledig hadden uitgewerkt, zijn de auteurs van de taak "Sharevest" bereid om uit te voeren op de monetaire markt. Deze onderneming voegt zich bij de fundamentele ondernemingen en associeert ze met één bank - de speculant. De fase bevindt zich als een beknopt naslagwerk, waarmee je in een fractie van een seconde een uitwisseling kunt begrijpen door de verantwoordelijkheid voor in elektronisch kader uit te wisselen. De Sharevest-fase is een landshowcase die opzettelijk is gemaakt voor de volledige verbinding tussen speculatie en waarde in de essentiële en optionele markten.SHAREVEST is een fase die uniek is in de voorhoede van de belangrijkste wereldwijde handel die u in staat stelt om voorraadbezit op een vergelijkbare plaats te kopen, aan te bieden of om te ruilen, telkens wanneer u liquiditeiten geeft aan particuliere markten. Het voorziet bovendien initiators en investeerders van een fase van waaruit zij kunnen laten zien dat ze in staat zijn om hun organisatie en hun waardering te tonen. Deze ShareVest-fase daagt conventionele soorten van het aantrekken van kapitaal uit en verenigt bovendien organisaties die ondergefinancierd zijn vanwege banken die zich terugtrekken uit de leningen en ze in contact brengen met een bank van wereldwijde speculanten. Het is gebaseerd op een veilige toegewijde recordfase waarin rekening wordt gehouden met wereldwijde speculatieboekingen en het moment waarop aandelenbezit wordt uitgewisseld met behulp van elektronische aantekeningen.
VISIE:De toegeëigende recordevolutie (DLT) zal op het punt staan ​​van convergentie van alle uitwisselingen later, wat ongeëvenaarde levensvatbaarheid, rechtlijnigheid en veiligheid oplevert. Globalisering heeft open toegangen voor specialisten geboden om dingen en organisaties aan te bieden aan een oecumenische markt, wat de imperatief voor oecumenische denkbeeldige hypothese noodzakelijk maakt.Sharevest geeft een oecumenische bedrijfsfocus om een ​​stimulans uit te ruilen voor subsidiëring naar de particuliere markten, om op oecumenisch niveau sneller te werken aan vroege organisaties en kmo's. Het Sharevest convertible token (SVX) zal ons betrekken bij het fabriceren van deze dynamische fase.
HOE HET WERKT (OPLOSSING)Sharevest versnelt de verbetering van de oecumenische schaal naar vroege organisaties en kmo's. In de eerste plaats zullen we Fintech, blockchain en associaties met potentieel om te dwalen dwalen aantrekken en lokaal toegankelijk maken. De fase beïnvloedt een systeem waarin budgettaire autoriteiten en speculanten kunnen doorgeven en samenwerken om hun fundamentele aandachtspunten te bereiken, waaronder het bouwen van een geweldige vereniging en effectief vertrekken.Ons punt is om een ​​oecumenisch bedrijfsleven te verzamelen voor het uitwisselen van een stimulans voor kapitaal binnen de particuliere markten. ShareVest zal een ruimte creëren die kleine transacties stimuleert, elektronische bevestigingen afgeeft en een oneindige aanbodkeuze geeft. Het bevat levendige gegevens die instrumenten verzamelen voor winstbeoordigers, terwijl klanten kunnen worden benaderd op basis van associaties en individuele profielen.
SHAREVEST PLATFORM:Met de onderstaande toelichting zullen er maar weinigen worden opgenomen, ga voor meer gegevens op dat moment naar whitepaper

    
Blockchain-technologie: Distributed Ledger-technologie biedt meer bekende rechtlijnigheid en gemoderniseerde authenticatie van consistentie. Het cryptografisch gevormde systeem is samengesteld met het punt onbreekbaar en ongelooflijk betrouwbaar te zijn. Op dit moment worden beursintroducties en andere operationele transacties in de standaardbeurzen gecoördineerd met inefficiënte en dure papieren documenten. De ordening van elektronisch verspreide records, ingevoerd met regels, prachtige contracten en geautomatiseerde afdrukken, gaat ver voorbij de papieren modellen en verbreekt de afhankelijkheid van wettige voorstanders. Deze ernstige vooruitgang brengt uitgebreide rechtlijnigheid, veiligheid en snelheid met zich mee voor de effectenhandelstructuren die worden gebruikt door ShareVest.
    
Uitgebreide venture-fase
    
Deel enlist digitalisering en share holder archive sharing
    
Geautomatiseerde offerteaanvraagcentrumupdates en Authentieke tijdswisseling
    
Volhardend contract en digitaal contant geld
    
Individuen gebruiken profiel en Open speculatieronde
    
Een enkele inkoopadministratie voor aandeelhouders en werknemers
    
Primaire en secundaire markt en veilingen van aandelen
    
Astronomisch enorme data- en marktontwikkelingen en schuldfinanciering en converteerbare schulden
    
Secure Capital and Holdings en Instant Capital-goedkeuring en -overdracht
    
Lage wisselkoersen, commissieprovisies en lage fiat- en cryptografische geldhandelskosten
    
Beveiliging en platform vanwege onvermoeidheid, meldingen
ICO

 VOOR MEER INFORMATIE OVER SHAREVEST BEZOEK:
 :
https://www.t.me/sharevestX
https://sharevest.co
https://sharevest.co/whitepaper.pdf
http://www.sharevest.co/SharevestSecuritizedTokenProtocol.pdf
 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

No comments:

Post a Comment