Wednesday 11 July 2018

BETR - Betere weddenschappen met Crypto

Invoering

BETR is de naam van de BetterBetting cryptocurrency: een token dat kan worden gekocht en verhandeld op verschillende uitwisselingsplatformen (zie onze lijst met uitwisselingen hier).

 Het verschil tussen BETR en vele andere cryptocurrencies die er zijn, is dat BETR een Utility Token is. Dit betekent dat het voor een bepaald product of een bepaalde service kan worden gebruikt - in het geval van BETR kunt u uiteindelijk elke weddenschap plaatsen die u wenst met iedereen ter wereld zonder transactiekosten of beperkingen.
BETR Crypto
BETR is een utility-token voor een specifieke markt: sportweddenschappen. De prijs van het token wordt bepaald door de grootte van de markt en het aantal tokens dat er zijn. De marktwaarde van sportweddenschappen wereldwijd ligt ruwweg tussen $ 50-100 miljard en het BETR-tokenaanbod is afgetopt. De enige vraag die overblijft, is welk percentage van de markt het BETR-token kan doordringen - en dat zal het BetterBetting Node (BBN) vergemakkelijken. De BBN is momenteel in ontwikkeling en het eerste gebruik van dit platform zal het plaatsen van peer-to-peer-weddenschappen op het wereldkampioenschap voetbal vergemakkelijken.BETR-sportweddenschappen
Peer-to-peer, mogelijk gemaakt door de blockchain, is de toekomst. BetterBetting is een pionier in peer-to-peer, gedecentraliseerde sportweddenschappen. BetterBetting zal robuuste en schaalbare sportweddenschappen mogelijk maken zonder kosten, geen marges, geen percentages en onmiddellijke betaling.
Er zijn veel elementen aan sportboeken, zoals kassier, omgaan met accounts, odds-boeken, enz., Die kunnen worden opgedeeld in veel verschillende componenten. Zolang deze componenten afzonderlijk onvergankelijk en robuust zijn, hoeven ze niet noodzakelijk op dezelfde plaats te worden gehouden. BetterBetting distribueert deze componenten op een manier die iedereen in staat stelt deel te nemen aan het netwerk. Fundamenteel, wenst de markt de kans om hun eigen weddenschappen te leggen met zo veel gokkers als mogelijk. De manier waarop de BBN is ontworpen, kan deelnemende gokkers zijn zowel onafhankelijke derde partijen en sportboeken.BETR-functies





 Peer-to-peer weddenschappen zonder centrale partij

Door een solide escrow en settlement service aan te bieden tussen 2 partijen die elkaar niet kennen en geen gemeenschappelijke operator hebben, biedt het systeem toegang tot gokmogelijkheden die voorheen niet bestonden.

 Toepasbaarheid voor andere activiteiten

Een transactie hoeft geen weddenschap te omvatten - hetzelfde systeem kan worden gebruikt voor elke activiteit waarbij geld wordt geblokkeerd voorafgaand aan een resultaat en vervolgens wordt afgerekend naar de winnaar (bijvoorbeeld een spelletje poker), hoewel BetterBetting zich in eerste instantie zal richten op weddenschappen.




 Provably eerlijk en onbreekbaar

De software en transacties zijn aantoonbaar eerlijk en robuust. Punters moeten weten dat ze hun winst zullen krijgen - geen vragen gesteld!

 Directe toegang tot de winst

Winsten worden verdeeld zodra een weddenschap is verkregen en beschikbaar zijn in instant crypto-fondsen voor gebruik zoals de eigenaar dat nodig acht.




 Toegang tot weddenschappen in meer rechtsgebieden

De meeste rechtsgebieden die sportsbooks verbieden, zijn gericht op de exploitant als de entiteit waarvoor een licentie wordt verleend. Individuen die willen wedden, breken de wet niet op voorwaarde dat ze niet wedden met een exploitant zonder vergunning. Met dit systeem is de weddenschap altijd met een ander individu - er is geen operator.

 Toegang tot grote wholesale-weddenschappen

Er is een enorme markt voor weddenschappen waarbij de bedragen groter zijn dan die van individuele spelers die bereid zijn om risico's te nemen. Dit systeem biedt de liquiditeit om deze weddenschappen te plaatsen - er zijn geen systeemlimieten. Weddenschappen worden samengevoegd zodat veel partijen één enkele weddenschap kunnen matchen.




 Gemak van financiering voor weddenschappen

Geen credit-info-kaarten, overschrijvingen en andere verouderde betalingsmechanismen. BETR (betting tokens) wordt verhandeld op grote crypto exchanges en kan altijd worden gekocht en verkocht tegen tokens zoals Ethereum.

 Geen vereiste voor een gereguleerde entiteit

Omdat er geen centrale tussenpersoon is, is er geen vergunde entiteit (zoals een bookmaker of een exchange). Dit betekent niet dat bookmakers en uitwisselingen niet aan de actie kunnen deelnemen, maar dat ze gewoon een andere entiteit in het systeem zouden zijn.

 Hoe te beginnen

     Download hier de BETR2018 Android-app
     Registreer een BETRwallet-account op www.betrwallet.com
     Breng BETR en ETH over naar uw BETRwallet
     In de BETR2018-app logt u in op BETRwallet
     Je zult banen vinden en kunt gokken op regelrechte en enkele evenementen
     Zodra winnende weddenschappen zijn verkregen, worden BETR-tokens vrijgegeven

BETR Model
Weddenschappen leggen

afbeelding-10.png




 Iedereen kan een gok wagen met behulp van de unieke peer-to-peer-technologie van BetterBetting. Sportsbooks en uitwisselingen kunnen de logica integreren in hun backend met behulp van de API en individuele gebruikers kunnen prijzen bepalen met behulp van de Layor-gebruikersinterface die wordt aangeboden door BetterBetting.

BetterBetting-knooppunten gebruiken slimme contracten van Ethereum om de gelegde weddenschappen op te slaan in Ethereum blockchain. De contracten bevatten de informatie over de wedaanbieding, inclusief de aansprakelijkheidsgegevens van de leken en de informatie over de weddenschap.

Fundamenteel is het de bedoeling om een wereldwijde gokliquiditeitspool aan te bieden. Elke wedaanbieding zal worden gegroepeerd op markt en evenement en worden vermeld in een doorzoekbare directory. Bettors die een gok willen plaatsen, kunnen dan in de directory zoeken en de weddenschap vinden die ze willen.
authenticatie




 Hoewel partijen anoniem kunnen blijven, is het de bedoeling dat dit systeem ook kan worden geïntegreerd met bestaande sportsbooks of uitwisselingen. In dit scenario kan het plaatsen van een BETR-weddenschap een account bij de tegenpartij vereisen - weddenschappen die worden aangeboden kunnen worden gemarkeerd als een account en authenticatie vereisen.
Het proces van registratie en authenticatie zou ook impliceren dat die weddenschappen niet met anderen zouden worden gepoold. BetterBetting is voornemens een gedistribueerd authenticatiemechanisme in te voeren om het aanbieden van weddenschappen door entiteiten die speleraccounts vereisen, te vergemakkelijken.

Escrow en afwikkeling




Wanneer een BETR-weddenschap wordt geplaatst, wordt een bedrag overeengekomen tussen de gokker en de layor en vervolgens worden de tegoeden van beide zijden geëscorteerd totdat het onderliggende evenement is verkregen, waarna de weddenschap wordt afgehandeld ten gunste van de winnaar. Het plaatsen van een weddenschap heeft twee belangrijke functies. De eerste is om de fondsen te houden vanaf het moment dat een weddenschap wordt geplaatst totdat deze is afgehandeld. De tweede is schikking ten gunste van de winnaar.
BetterBetting is van plan om te voorzien in het aantal verschillende resulterende systemen:

     De nederzetting is ter beoordeling van de layor
     Consensusregeling, op dezelfde manier dat de blockchain inherent eerlijk gehouden wordt door alle partijen het erover eens
     Verrekening door derden met behulp van een dienst die resulteert in en arbitrage


Meer detail :

 Website : https://betr.org
Whitepaper : https://betr.org/whitepaper-nov17.pdf
Telegram : https://t.me/joinchat/HNsEWQ-L0aCjHMsmKW-d_w

 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674
 












No comments:

Post a Comment