Thursday 26 July 2018

FANCHAIN: En sports token, der kender dit yndlingshold


FanChain har til hensigt at opbygge et decentralt globalt sportsunderholdningsøkosystem, der bruger en unik token-platform til at opmuntre og belønne aktiv deltagelse, indholdsproduktion og økosystemvækst. . Ved hjælp af SportsCastrs live streaming platform kan FanChain-kort betales til kommentatorer for direkte at kommentere deres egne personlige kommentarer til deres egne fans og give forbrugerne et valgfrit tv. at vælge deres favoritkommentatorer.

Da FanChain-token er strømkilden til SportsCastrs digitale økonomi og brugerbelønningsprogram, vil SportsCastr fungere som et stærkt link til FanChains nye token-brugere. SportsCastr vil opmuntre og belønne sine brugere - både indholdsskabere og interaktive seere - gennem to valutasystemer. Disse to valutasystemer vedrører In-App Currency, "Tix" efterligner de valutaer, der almindeligvis anvendes i sociale spil (f.eks. FarmVille, Clash of Clans) og adgangskoder. FanChain, er tagget bygget på Ethereum-strengen.

Brugere vil kunne købe "Tix" via IAP via Apple iTunes App Store og Google Play Butik (når SportsCastr for Android er frigivet). Brugere kan bruge deres Tix på Digital Sports Themed Goods (Phase I) og Subscription Channels og PPV Events (Phase II). På ethvert tidspunkt kan indehaveren af ​​FanChain-token sende FanChain-token til SportsCastr-platformen for at udveksle dem til Tix gennem en integreret FanWallet.

SportsCastr vil også belønne brugere, der er mest engagerede og holde fast i FanChains token fra Community Growth Pool, baseret på konsistensen og kvaliteten af ​​deres bidrag i SportsCastr-fællesskabet. Andre nominelle faktorer, herunder månedlige placeringer og priser, vil holde både indholdsskabere og seere motiveret til at deltage og bidrage til samfundet.

Alle brugere af SportsCastr-platformen vil blive udsat for en indbygget FanWallet, som er nem at bruge og meget sikker. Denne tegnebog vil give brugerne mulighed for at sende og modtage FanChain-tokens, konvertere FanChain-tokens og spore deres indtjening og køb i deres app. Fase I i SportsCastrs digitale økonomi vil give seerne mulighed for at belønne tv-stationer med digitale tips i form af humørikoner og sportsklistermærker. Fans kan bruge disse digitale genstande til at lede deres yndlingsbrugere i hele udsendelsen og optage deres tak. Seere sender den største værdi af digitale varer til at klatre op i fanplaceringerne for den pågældende tv-station, og trækker opmærksomhed og tiltrækker deres strøm (i øjeblikket når 6MM dollars). pr. kvartal på digitale gaveopkøb, pr. 2. kvartal 2017.10)

Hvad er CGP?

CGP står for Fællesskabets vækstpool
En del af kortene (10%) vil blive reserveret til Fællesskabets vækstpool. Fællesskabets vækstpuljer vil stimulere den tidlige brug af SportsCastr, Mints og FanChain-kortene. CGP udstedes 33% om året og vil blive distribueret helt i det tredje år. CGPs distribution er designet til at tilskynde indholdsproducenter og brugere til at interagere. De fleste CGP'er distribueres algoritmisk med et afsnit dedikeret til leaderboards, brugerpræferencer og fællesskabskonkurrencer. Den indledende algoritme beregnes dagligt baseret på SportsCastrs CGP-prisalgoritme.

f (x) = brugeraktivitet / total aktivitet * pool dagligt

Resultatet af CGP er, at tidlige brugere - både indholdsproducenter og indholdskunder - vil modtage et FanChain-token, uanset om de modtager digitale varer eller tiltrækker high-end-abonnenter på deres kanal. . Når andre Mints deltager i FanChains økosystem i de første tre (3) år, kan algoritmer og belønninger tilpasses til brugsager af forskellige platforme.

Hvad er PIP?

PIP står for Partner Incentive Pool

En del af FanChain-token (10%) vil blive bevaret i Partner Promotion Token. Målet med PIP er at sikre, at ICO lykkes, opretholder sundheden for token og priserne til store partnere, herunder hold, turneringer og copyright-ejere, og medievirksomheder, der bruger SportsCastr, bliver Mint, donere en belønning til FanChain token holder og integrere den i FanChain økosystemet. PIP vil blive distribueret helt ved udgangen af ​​det tredje år. Ved udgangen af ​​det tredje år overføres eventuelle resterende token i PIP til CGP. Eksempler på PIP-brug omfatter:



• Sikker marketing, PR og community management partnere under ICO

• Køb sportsbegivenheder direkte på SportsCastr (tilgængelig for visning med Tix eller FanChain-tokens).

• Opmuntre store partnere til at acceptere FanChain, blive en Mint eller integrere FanPay

• Fremme vedtagelsen af ​​SportsCastr SDK i partner OTT platforme

• Garanti tredjeparts FanChain softwareudvikling for at forbedre økosystemet

• Engagere influencer (atleter, berømtheder) ved hjælp af SportsCastr, og generer FanChain-tokens fra seere.

• Sikre sponsor muligheder for SportsCastr og FanChain marketing

• Exchange lister til FanChain

• Opret premium indhold

• Giver en belønning til FanChain tokenholderen på FanPrizes

#FanChain #SportsCastr $ FANZ #bitcoin # system

Besøg venligst følgende links for mere information:
Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674
Eth address:0xA0cA6b904F654C9B7c20AFB775aa120406b0cCfD

No comments:

Post a Comment