Wednesday 11 July 2018

MOOLYACOIN! het enige LIVE wereldwijde platform voor alle 6 startup-communities





Dit is echt een gaaf en modern project! Ik raad iedereen ten stelligste aan deel te nemen en ik ben er zeker van dat dit project in de nabije toekomst geweldige x's zal opleveren en een ongelooflijke winst zal opleveren voor degene die zin had om in het project te investeren! Veel geluk voor iedereen en profiteer !!!
Ik ben heel blij dat dit project op internet-open ruimtes is gevonden, het eerste bedrijf met een kant-en-klaar product dat wordt uitgevoerd door ICO. Het coole team van managers helpt met elke vraag. Ik raad het project zeer abrupt aan.
MOOLYACOIN is een groot project dat je niet mag missen als je deelneemt aan de ICO, niet alleen vanwege het geweldige team maar ook over het concept en het idee dat het project vertegenwoordigt. Ik zit erin en zorg ervoor dat je je deel speelt en een die je binnenkort trots zult zijn.




 Wat is moolya?'moolya.global' is het 'World's 1st Comprehensive Global Digital Startup Ecosystem' dat een hoogtepunt is van een interactienetwerk, een marktplaats en een on-demand serviceplatform voor de startup ecosysteemgemeenschap. Het bestaat uit de 6 vitale gemeenschappen: instellingen, ideeënmakers, startups, investeerders, bedrijven, dienstverleners en verschillende andere actoren.
moolya maakt gebruik van in de tijd geteste concepten van clusters, hoofdstukken en subhoofdstukken, digitale kantoren, servicekaarten, avatars, bedrijfsprocessen en workflows om de offline modellen van een startup-ecosysteem te emuleren.
We verwelkomen u om u te registreren op 'www.moolya.global' om een ​​SaaS-platform waarop patent is aangevraagd en waarmee een ecosysteem wordt geleid, te kunnen gebruiken. Hiermee kunnen gebruikers oneindige mogelijkheden vinden als ze samenkomen, onderzoeken, samenwerken, handelen, transacties uitvoeren en service verlenen aan onze platform.moolya maakt gebruik van beproefde concepten van clusters, hoofdstukken en subhoofdstukken, digitale kantoren, servicekaarten, avatars, bedrijfsprocessen en workflows om de offline modellen van een startup-ecosysteem te emuleren, om een ​​uniform digitaal platform te bieden dat is gebouwd op blockchain en slimme contracten voor het bouwen van globale vertrouwen.Kenmerken van moolya:Enkele van onze belangrijkste functies zijnAlle 6 gemeenschappen - Samen!Het 1e LIVE uitgebreide digitale platform voor het convergeren, samenwerken, transacties uitvoeren, verhandelen en onderhouden van een breed scala aan opstartfunctiesB2C / C2C / B2B Online Transactiesmoolya biedt servicegebruik door gebruikers door het innovatieve gebruik van 'servicekaarten' en digitale bureaus die kunnen worden geconsumeerd en betaald door andere gebruikers binnen moolyaWereldwijd relevant'Moolya.global' maakt gebruik van een intuïtieve gebruikersscreeningsmodule, bewustzijn van lokalisatie en community business rules, beheerd door zorgvuldig gekozen globale enablers zoals ankers, adviseurs, mentors, goeroes, kapiteins en partners
project informatie

 website: https://www.moolyacoin.io/
facebook: https://www.facebook.com/moolyacoin
twitter: https://twitter.com/moolyacoin
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4559208
WHITEPAPER: https://www.moolyacoin.io/mc_assets/uploads/2018/06/moolyacoin_whitepaper_Ver4.8.pdf

 Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

No comments:

Post a Comment